Den schweiziska chokladfabrikanten Stella har producerat chokladprodukter sedan generationer
och är känd för sin utmärkta kvalité och unika smaker.
Det finns ett brett urval på 100g chokladkakor såsom:
-Mörk choklad med ingefära;
en förträfflig blandning av mörk kakao 41,8% med syltade bitar av ingefära.
-Mjölkchoklad med små brödsmulor; spännande och krispig smakupplevelse.
De små smulorna består av både dinkel och rågmjöl, men smakar som krokant….
-Mjölk choklad från Schweiz; en klassiker som talar för sig själv.
-Vit choklad med krokant; ger mersmak och passar utmärkt till kallt, vitt mousserande vin.
-Vit choklad med hasselnöt; den vita chokladen känns mindre söt när den blandas med hasselnöt.
-Mjölkchoklad med hasselnöt; vad slår den riktiga ”Scweizernöts chokladen”……
-47% mörk choklad med apelsinbitar.
-75% med mandel; mörk choklad med hela mandlar. En choklad som passar till både en kopp
kaffe, thé eller varför inte…ett glas rödvin?
-72% med kakao nibs; små, små rostade bitar av kakaobönan blandade med mörk choklad.
Madagaskar, kakaohalt 70%
Gjord på Forasterobönan. Går något åt vaniljhållet i smak.
Nykomling bland Origins. Utsökt, kryddig och intensiv chokladsmak.
Costa Rica, kakaohalt 75%
Bönor: Trinitario och Criollo
En perfekt blandning mellan två kakaobönor som kompletterar varandra i smak,
Bönor: Forastero och Criollo
Mörk, något kärv till smaken men en ren njutning för chokladkännare.
Lättare och fruktigare än Tanzania. Njutbar till både the och kaffe.
Stella Chocolate är sedan generationer en välkänd chokladproducent i
Schweiz med bland annat olika sorters fylld choklad.
Här finns te x mjölkchoklad med fyllningar som mocca, tryffel, apelsin och karamell.